Sadolin Rolunk

Sadolin védi a fát éveken át

Közel 250 éves tapasztalat. A Sadolin márka eredete egészen 1777-ig nyúlik vissza, amikor Dániában megkezdődött a mai napig is tartó festékgyártás. A Sadolin a favédelemre specializálódott márka, amelyben hatalmas technológiai tudás gyűlt össze. Erre a tudásra építve mindig a fogyasztók igényeinek megfelelően fejlesztjük a termékpalettát. A tökéletességre törekszünk. Az évszázados tapasztalatot és fejlesztési munkát megtestesítő minőségi Sadolint megfelelően használva egyszerű és hatékony a fafelületek megóvása. 

Sadolin

Hazánkban 1992-től kezdődően a Sadolin prémium favédőszerek a folyamatosan fejlesztett technológiának köszönhetően hatékonyan védik és ápolják a fafelületeket. Legyen szó beltéri vagy kültéri, kezelt vagy kezeletlen, új vagy használt felületről, a Sadolin család termékpalettája mindig kínál piacvezető megoldást mind a szakemberek, mind az otthoni felhasználók számára.

Kiváló színmegtartás:

A napfény és az időjárás hatására a hagyományos lazúrok idővel elhalványulnak.

A Sadolin termékekben speciálisan kiválasztott fényszűrő pigmenteket használunk a tartósabb színek érdekében.

Könnyű karbantartás:

 

Minél hosszabb ideig van kitéve a fa az időjárásnak, annál nagyobb a veszélye annak, hogy a hagyományos lazúrok, fafestékek felhólyagosodnak és lehámlanak. Ha a fáról már elkezdett leperegni a festék, akkor az új bevonat felhordása alapos csiszolást és előkészítést igényel. 

Mivel a Sadolin termékeket kifejezetten a természetes időjáráshoz fejlesztettük ki, a friss bevonat felhordása minimális előkészítést igényel, csökkentve a ráfordított időt, a költségeket és a munkaerőt. Sadolin, a jól ápolt fa titka.

Légáteresztő mikroporozitás:

 

Egyes fa bevonó anyagok vízállóak, de megakadályozhatják a fában lévő természetes nedvesség átjutását is. Ettől a fa megduzzadhat, megszakítva a kötést a bevonat és a fa között.

A Sadolin család kültéren felhasználható termékeit úgy terveztük, hogy egy mikropórusos „kabátot” alkossanak, amely egyszerre vízálló és lehetővé teszi a fa természetes lélegzését. Ezáltal hosszabb ideig tartó védelmet nyújt a fának. Sadolin, védi a fát éveken át. 

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...