Sadolin Extreme

SADOLIN EXTREME

EXTRA TARTÓS LAZÚR

Tekintsd meg labor videónkat

Extrém tesztnek vetik alá Extreme termékünket!

   

   

sd_sct

Stay Clean Technológia
 

  • tisztább és esztétikusabb megjelenés
  • magukkal sodorják a kosz- és porszemcséket
  • a víz és esőcseppek legördülnek a felületről
  • tartósabb és ellenállóbb fafelület

 

   

   

Képzeld el, hogy a házad öntisztuló!

StayClean® nanotechnológiával készült bevonatok tartós védelmet nyújtanak. Az időjárás minden nap hatással van bevonatainkra.

A kísérlet

 A kísérlet

Hihetetlen, de a fafelületre rárakódó szennyeződések csökkentik annak élettartamát. A fenti laborkísérletben Sadolin Extreme-mel és hagyományos lazúrral festett felületet állítottunk szennyezett vízbe 30 percre. Az itt látható faházat a négy legkárosabb hatásnak tettük ki, amelyek a fafelület elhasználódásához vezetnek:

1. hőmérséklet

2. UV sugárzás

3. víz

4. szennyeződés (kosz, por)

A technológia

A technológia

A kísérletben mindkét felületről megpróbáltuk vízzel lemosni a szennyeződést. A vizsgált ház esetében ezt a vízzel történő lemosást az esőre bíztuk. A StayClean® nanorészecskéi nem engedik megtapadni a koszt, szennyeződést. A nanotechnológiával készült bevonatok tartós védelmet nyújtanak.

Az eredmény

Az eredmény

Jól látható a különbség, a Sadolin Extreme-mel kezelt felület tiszta marad. Az így kezelt faszerkezetek nem engedik megtapadni a szennyeződéseket, mert az eső és a víz könnyedén tisztára mossa a felületüket. Időtálló védelem és színtartó bevonat. Öntisztuló vastaglazúr.

technologia

Kültéri vízbázisú, gyorsan száradó selyemfényű lazúr

Natúr és korábban impregnált fafelületek bevonására.

StayClean® Technology: Öntisztuló bevonat. A StayClean® technológiával kezelt felületről a vízcseppek (pl.: eső) hidrofil hatás révén legördülnek, magukkal sodorva a felületre rakódó környezeti szeny- nyeződéseket (kosz, por), amelyek így nem tudnak megtapadni a bevonaton. Az aktív részecskék segítségével öntisztuló felület, így amellett, hogy tisztább és esztétikusabb, minden eddiginél tartósabb és ellenállóbb fafelületet eredményez.

A bevonat ellenáll a penészgombának és a biokorróziónak.

Balance Technology: Extra hosszú nyitott idő (sokáig eldolgozható), de gyors száradás és kiemelkedő tartósság. Vízlepergető, UV álló bevonatot képez, ezáltal véd a nedvesség és az időjárás hatásai ellen. Akár 10 év védelmet biztosít az időjárás okozta igénybevétellel szemben.

Felhasználási terület: Kültér, mérettartó faszerkezetek: ajtó, ablak, zsalugáter, homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát.

Kiszerelés: 0,7L; 2,5L Kiadósság: 13 m2/l

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...