Dulux Trade Kültéri falfesték alapozó

Megbízható alap a Dulux Trade Weathershield homlokzatfestékekhez!
Méret
Festékalkulátor
Your Measurements:
Szükséges mennyiség:
A legjobb eredmény érdekében használj <b>2 réteg festéket</b> {coatAmount} for {productTitle}
Fontos információ
 • Kiadósság 6m2/L
 • Száradási idő 6 óra
 • Rétegek 1
Terméktulajdonságok
 • Egyszerű felület előkészítés
 • Előkészít, véd és erősít
 • Megerősíti a felület tapadását és tartósságát
 • Egy rétegű

Termék leírás

A Dulux Trade Exterior Wall Primer kültéri alapozó egy olyan vízzel hígítható, színezhető, jó tapadást képező keverék, amely egyesíti az alapozók és beszívódó falfestékek hatását. Több, mint 3000 árnyalatban színezhető. A felület a festék teljes száradása után, kb. 28 nap elteltével válik moshatóvá (az EN 13300 norma szerint). További információkat a technikai adatlapon találhat.

Alkalmazás

A festéshez használjon rövidszőrű Dulux hengert vagy ecsetet. Száradási idő: 6 óra. Festéskor a hőmérséklet legyen +5°C és +28°C között, a relatív páratartalom 85% alatt. Takarja be a környező felületeket védőfóliával és papírszalaggal. Festés után a szerszámokból a lehető legtöbb alapozót távolítsa el, majd mossa ki tiszta vízzel. A friss foltokat azonnal, puha, vizes-mosószeres szivaccsal távolítsa el.

Biztonság

Gyermekek kezébe nem kerülhet. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként- valamennyi helyi, nemzeti, és nemzetközi szabályozás szerint.

Ötletek & Tanácsok

 • 1. Felület előkészítés
  A felületnek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie. A felületről távolítsa el a repedezett, rosszul tapadó, levelesen leváló, táskásodó vagy felpikkelyesedett korábbi bevonatokat (pl. meszelt fal, enyves festék). A felületi hibákat javítsa ki finomglettel, majd csiszolja simára. Egyéb, korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést.
 • 2. Tísztítás
  A festőszközök és edények vízzel tisztíthatóak. Festés után a szerszámokból a lehető legtöbb festéket távolítsa el, majd mossa ki tiszta vízzel. A friss foltokat azonnal, puha, vizes-mosószeres szivaccsal távolítsa el.
 • 3. Tárolás
  Ne tárolja és ne is használja az alapozót extrém hőmérsékleti körülmények között. Tárolja +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban.
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...