Hammerite Közvetlenül a Rozsdára Homokszórt

Közvetlenül a Rozsdára Dualtech technológiájának köszönhetően vízlepergető és korróziógátló.
Méret
Festékalkulátor
Your Measurements:
Szükséges mennyiség:
A legjobb eredmény érdekében használj <b>2 réteg festéket</b> {coatAmount} for {productTitle}
Fontos információ
 • Kiadósság 8 -10 m2 Liter
 • Száradási idő Egy réteg 20°C hőmérsékelten, 50%-os relatív páratartalom mellett, jól szellőző helyen:
  Porszáraz: 2 óra
  Átvonható: 6 óra
  A hőmérséklet csökkenése és/vagy a relatív páratartalom növekedése megnövelheti a száradási időt.
 • Rétegek 2
Terméktulajdonságok
 • Megerősített fémvédelem
 • Dualtech technológia
 • Különösen hatékony
 • Egyszerű használat
 • Közvetlenül a rozsdára
 • Kiváló tapadás
 • Extrém időjárás és UV állóság
 • Gyors száradás
 • Nincs szükség külön alapozóra
 • 8 év rozsdásodás elleni védelem

Termék leírás

A legtöbb fémfestéktől eltérően, a Hammerite használatakor nincs szükség alapozóra, közbenső rétegre, hígításra, elég már 2 réteg felvitele és 8 évig nincs szükség további védelemre.
Kiváló vízálló, tapadó és kiváló ütésállósággal rendelkező felületet ad.
A Dualtech techológia révén kettős védelmet nyújt a rozsda ellen: vízlepergető és korróziógátló hatás, így a fém tovább marad ép!
Homokszórt megjelenés: járófelületre is alkalmazható!

Alkalmazás

A legtöbb fémfestéktől eltérően, a Hammerite használatakor nincs szükség alapozóra, közbenső rétegre, hígításra, elég már 2 réteg felvitele és 8 évig nincs szükség további védelemre.
A festendő felületet nem szükséges fémtisztára csiszolni, elég csak a pergő rozsdát eltávolítani, és már kezdődhet is a festés!
Távolítsa el a zsírt, port és szennyeződést mosogatószeres vízzel, öblítse le tiszta vízzel és hagyja megszáradni.
Vigye fel az első réteget, ügyeljen a szélek és a sarkok megfelelő bevonására. Miután megszáradt, körülbelül 6 óra elteltével vigye fel a második réteget.
A hőmérséklet legyen +5°C felett A festendő alapfelület hőmérsékelte ideálisan 15-21°C közötti legyen, de mindenképpen 10°C felett, és 30°C fok alatt. A hőmérséklet csökkenése és/vagy a relatív páratartalom növekedése megnövelheti a száradási időt.

Biztonság

Figyelem! Tűzveszélyes folyadék és gőz. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Hőtől/szikrától/nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartan dó. Tilos a dohányzás. Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. Kerülje a gőzök belélegzését. BELÉLEGZÉS ESETÉN- Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Elzárva tárolandó. Jól szellőző helyen tárolandó. Az edény szorosan lezárva tartandó. P403 – Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként- valamennyi helyi, nemzeti, és nemzetközi szabályozás szerint. Veszélyes összetevők- Szénhidrogének, C9-C11, n-alkánok, izoalkánok, ciklusos, <2% aromás vegyületek. Szénhidrogének, C9-C10, n-alkánok, izoalkánok, ciklusos, <2% aromás vegyületek. Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja.

Ötletek & Tanácsok

 • 1. Felület előkészítés
  A festendő felületet nem szükséges fémtisztára csiszolni, elég csak a pergő rozsdát eltávolítani, és már kezdődhet is a festés! Távolítsa el a zsírt, port és szennyeződést mosogatószeres vízzel, öblítse le tiszta vízzel és hagyja megszáradni.
  A Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fémfesték mindenféle fémfelület, például kerítések, korlátok, fémből készült bútorok és kaspók bevonására is alkalmas. Nemcsak kiválóan védi a felületet, hanem szebbé, esztétikusabbá is teszi fém tárgyainkat.
  A Hammerite KÖZVETLENÜL A ROZSDÁRA HOMOKSZÓRT járófelületre is alkalmazható!
  Alkalmazható: Ajtó
  Garázskapu
  Kerítés
  Kertibútor
  Lépcső
  Lépcsőkorlát
  A festendő alapfelület hőmérsékelte ideálisan 15-21°C. A felület legyen tiszta, száraz és zsír és sómentes, csiszolással érdesítse meg a sima felületeket. Távolítsa el a pergő rozsdát és a régi, pattogzó festéket, szappanos vízzel mossa le a felületet. Öblítse le tiszta vízzel és hagyja megszáradni.
 • 2. Tísztítás
  Használat után az ecsetből távolítsa el a festéket Hammerite Ecsettisztító és Hígító segítségével.
 • 3. Tárolás
  +5°C és +30°C között, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyen.
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...