Sadolin Kertibútor Ápoló Spray 500ml

Narancsolaj tartalmú ápoló spray.
Méret
Festékalkulátor
Your Measurements:
Szükséges mennyiség:
A legjobb eredmény érdekében használj <b>2 réteg festéket</b> {coatAmount} for {productTitle}
Fontos információ
 • Felület N/A
 • Kiadósság n.a.
 • Száradási idő 2-3 perc
 • Rétegek 1
Terméktulajdonságok
 • Természetes olajokat tartalmaz
 • Könnyen felhordható

Termék leírás

Alkohol tartalmú tisztító spray minden fából készült, kezeletlen és előzetesen olajjal kezelt kerti bútor ápolására. Eltávolítja a szennyeződéseket és felfrissíti a fa felületét. Narancsolaj tartalma révén hatékonyan véd az éves kertibútor olajjal történő kezelések között.
- Rendszeres karbantartás, frissíti a fa felületét.
- Kültérre/ beltérre
- Intenzív tisztítóhatás

Alkalmazás

Permetezze egyenletes, vékony rétegben a fa felületére az ápolószert és hagyja rövid ideig (2-3 perc) állni. Ezután puha, nem szöszölő ruhával törölje át a felületet. Ha szükséges, ismételje meg a műveletet. A felület használatra kész, nem szükséges vízzel lemosni.

Biztonság

Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet.Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként- a helyi/területi/ országos/nemzetközi előírásoknak megfelelően. Tartalmaz- C(M)IT/MIT (3-1). Allergiás reakciót válthat ki.

Ötletek & Tanácsok

 • 1. Felület előkészítés
  Alábbi fafajtákra javasolt: Akác, Bükk, Ében, Fenyő, Teak, Tölgy. Távolítsa el a szilárd szennyeződéseket kezelendő felületről.
 • 2. Tárolás
  +5°C és +30°C között, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között.
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...