Sadolin Velvet lazúr bázis

Soft Touch formula, bársonyos tapintású lazúr bázis.
Méret
Festékalkulátor
Your Measurements:
Szükséges mennyiség:
A legjobb eredmény érdekében használj <b>2 réteg festéket</b> {coatAmount} for {productTitle}
Fontos információ
 • Felület Selyemfényű
 • Kiadósság 13-15 m2 /liter
 • Száradási idő Tapintás száraz: 1 óra.
  Átfesthető: 8 óra.
 • Rétegek 2
Terméktulajdonságok
 • Dulux színkeverő rendszerben színezhető
 • 2in1 Beltérben alapozó nélkül is használható
 • 50%-ban megújuló alapanyagokból készült
 • Soft touch- selymes tapintás
 • Természetes olajokat tartalmaz

Termék leírás

A Sadolin Velvet gyorsan száradó lazúr bázis. Legalább 50 %-ban természetes, megújuló alapanyagokból készült, természetes faolajat tartalmaz. Soft Touch formulája révén a felület bársonyos tapintású. Természetes olajokat tartalmas, különösen szépen kiemeli a fa erezetét és lágy, selymes tapintást ad a felületnek. Dulux színkeverő rendszerben színezhető. 2in1: beltérben alapozó nélkül használható.
Minden beltéri fafelületre ajánlott, kivéve járófelületek, lépcsők. Kültérben használjunk alá Sadolin Base Plus alapozót.

Alkalmazás

Alapozás, festés: kültérben Sadolin Base-zel. Beltérben nem kell alapozni. 2 réteg Sadolin Velvet felvitele ajánlott a rétegek között 8 óra száradási idő betartásával. Felhordás: Az erezet irányában hordjuk fel ecsettel vagy festőhengerrel, úgy, hogy egy egyenletes, homogén réteget kapjunk.
Alaposan oszlassuk szét a festéket. A felvitt réteg ne legyen túl vastag vagy túl vékony. Felhordás előtt végezzen próbafestést a szín reklamációjának elkerülése érdekében.
Felújítás: A repedezett, lazán tapadó festékfelületet el kell távolítani, csiszoljuk át a felületet, portalanítsuk. Ezután úgy kezeljük, mintha új faanyag lenne.
Felhasználási hőmérséklet: +8 és +30 C° között. Ne használja, ha magas a levegő páratartalma. Kerítések esetén a bütü zárásról, (a bütü kezeléséről) gondoskodni kell.

Biztonság

Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként- a helyi/területi/ országos/nemzetközi előírásoknak megfelelően. Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni. Tartalmaz- Hidroxifenil-benzotriazol származékokat, polimer benzotriazolt, 1,2-benzizotiazol-3(2H)-ont, C(M)IT/MIT(3-1) és 2-oktil-2H-izotiazol-3-ont tartalmaz Allergiás reakciót válthat ki.

Ötletek & Tanácsok

 • 1. Felület előkészítés
  A fa legyen tiszta és száraz (max. 18% nedvesség). A gyantakiválást, H-400-as higítóval kell lemosni. Új felület: gyalult felület esetén a felületet mindenképpen meg kell csiszolni. A degralálódott, szürke fafelületet Sadolin Fresh fehérítővel kell kezelni. Minden beltéri fafelületre ajánlott, kivéve járófelületek, lépcsők. Kültérben használjunk alá Sadolin Base Plus alapozót.
  A későbbi színreklamációk elkerülése érdekében használat előtt minden
  esetben végezzen próbafestést. A végleges színt a száradás és a javasolt
  rétegszám után éri el.
 • 2. Tárolás
  +8°C és +30°C között, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között.
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...